Keresztény vagyok

„Lássátok meg, milyen nagy szeretetet tanúsított irántunk az Atya: Isten gyermekeinek neveznek minket, és azok is vagyunk.” 1János3,1


Nem olyan régen Kennel elutaztunk Marylandbe, egy Eareckson családi találkozóra, ahol meglátogattunk rengeteg unokatestvért, nagynénit, és nagybácsit. Meg voltam lepve és örültem is neki, hogy annyi rokonom emlékezett a gyermekkori becenevemre. Tudjátok, apám, Johnny Eareckson után lettem elnevezve; ő volt mindig a „Nagy Johhny”, én meg a „Kicsi Joni”.

Érdekes, hogy ez nem zavart, annak ellenére sem, hogy az édesapám már évekkel ezelőtt elköltözött a Mennybe. Gyerekként sem idegesített a „Kicsi Joni” név. Mindig is úgy tekintettem rá, mint kiváltságra, hogy osztozhatok édesapámmal a nevén, mert ez által rám is hatott a személyisége, hírneve; részese lettem mindannak, ami Ő volt. ( Az apámat jól ismerték és megbecsülték a gyülekezetében.)

Egyszer olvastam egy bibliai magyarázatot arról, hogy a „Keresztény” szó „Kis Krisztusok” jelentéssel is bír. Milyen megtiszteltetés osztozni Jézussal a nevén! Bátran nevezzük magunkat kereszténynek, és viseljük, mint pecsét, Krisztus jellemét, és megbecsülését. Amikor az emberek rájönnek, hogy keresztény vagy, az értékes névből következtetniük kellene arra ki,és mi vagy.

Ha valaki arra kér, hogy írd le, milyen is vagy, mi lenne az első a listádon? Hogy mi a családi állapotod, házas vagy egyedülálló, van-e munkád, vagy munka nélküliként élsz? Felsorolnád a hajszíned és a magasságod is? Vagy azonnal azt válaszolnád, „ keresztény vagyok...”?


Elmondom a világnak, hogy keresztény vagyok; nem szégyellem viselni a neved.
Elmondom a világnak, hogy keresztény vagyok; és mindenhová magammal viszlek.
Elmondom a világnak, hogy mentettél meg, és hogy új életet adtál nekem.
Elmondom a világnak, hogy keresztény vagyok, veled leszek az örök életben.


(*Words and music by Baynard L. Fox, copyright 1958, 1963, by Fox Music Publications. Taken from Diamonds in the Dust, Copyright©1993, By Joni Eareckson Tada, Published in Print by Zondervan, Grand Rapids)

Megjegyzések

  1. Helló,

    Keres üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, jelzálogokat, autóhiteleket, diákhiteleket, adósságkonszolidációs kölcsönöket, fedezetlen kölcsönöket, kockázati tőkét stb. Ön a megfelelő helyen van A hitel megoldásai! Magántulajdonosa vagyok, aki alacsonyabb kamatozású és megfizethető kamatlábon 3% -ot kölcsönöz magánszemélyeknek és üzleti vállalkozásoknak. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  2. Jó nap

    Richard Cosmos vagyok, egy magánhitelező. Az évente 2% kamatozású, 1000 euró - 500 000 000 euró, 100% -os projektfinanszírozással, hiteles és fedezetlen kölcsönökkel rendelkezem. Garantáljuk, hogy pénzügyi szolgáltatásokat adunk ügyfeleinknek világszerte. Rugalmas hitelezési csomagjaink segítségével a hitelek feldolgozhatók és a pénzeszközök a lehető legrövidebb idő alatt átkerülnek a hitelfelvevőre. Tisztán és érthető módon működünk, és mindenféle hiteleket kínálunk érdeklődő ügyfeleknek, cégeknek, cégeknek és mindenféle üzleti szervezetnek, magánszemélynek és ingatlan-befektetőknek. Lépjen kapcsolatba velünk most: (richardcosmos5@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések